‘Sygt Ung’ foredrag med Pia Norup og Magnus Tuse Hansen 31. oktober 2024

'Sygt Ung': En eftermiddag i selskab med klient, Magnus Tuse Hansen, og læge Pia Norup i Omnia Clinic. Skal du med?

Det er aldrig for tidligt at tage hånd om vores sundhed, og her i klinikken føler vi et stort ansvar for at dele vores viden med de unge – og deres pårørende.

Derfor inviterer vi til en inspirerende eftermiddag med Magnus Tuse Hansen og læge Pia Norup i Omnia Clinic, hvor vi dykker ned i at være ‘Sygt Ung’, hvordan Functional Medicine, viljestyrke og et nyt mindset kan hjælpe unge med at overvinde deres sundhedsudfordringer.

‘Sygt ung’-foredraget giver en unik mulighed for at få en dybere forståelse af læge-patient-relationen i et Functional Medicine forløb. Desuden får du personlig inspiration og konkrete råd til at tage kontrol over din sundhed.

Magnus Tuse Hansen, forfatteren bag bogen ‘Sygt Ung’, vil dele sin personlige rejse fra alvorlig sygdom til en sundere livsstil – Magnus’ historie er en ærlig beretning om at tage styringen over sit eget helbred, og hvordan man kan finde vejen til forbedringer trods svære omstændigheder.

“Hvordan forener man ungdom og sygdom? Hvad skal det koste at leve med vedvarende sygdom? Hvad er mulighederne? Og betyder det, at man skal give afkald på sine drømme, eller er det muligt at leve et godt liv på trods af udfordringer?” Disse spørgsmål har Magnus arbejdet i dybden med, da han skulle skrive sin bog og de samme vil danne ramme for foredraget ‘Sygt Ung’ i klinikken, torsdag d. 31 oktober. 

Pia Norup, som har fulgt Magnus tæt i fem år, vil dele sin ekspertise om Functional Medicine og forklare, hvordan denne tilgang kan gøre en forskel for unge og deres pårørende.

Vi glæder os til at se dig til vores ‘Sygt Ung’ foredrag i Omnia Clinic torsdag d. 31 oktober med Magnus Tuse Hansen og Pia Norup – en aften fyldt med inspiration, indsigt og praktiske råd!

OBS: Pladserne er begrænsede, så skynd dig at tilmelde dig for at sikre din plads! 

Torsdag d. 31/10 2024 – kl. 15.00-18.00

Omnia Clinic – Rungstedvej 41, 2970 Hørsholm

OBS: Pladserne er begrænsede. Tilmeld dig allerede i dag for at sikre din plads! 

Programmet:
  • 15.00-16.00

    Ankomst til klinikken og fri juicebar fra 'High on Juice'.

  • 16.00-16.40

    Magnus’ ærlige fortælling om sin rejse fra sygdom til et bedre helbred.

  • 16.40-17.00

    Pia Norup deler sine indsigter og erfaringer fra det lægefaglige samarbejde med Magnus, og nyeste viden inden for Functional Medicine.

  • 17.00-18.00

    Åben dialog; Du får muligheden for at stille spørgsmål. Der vil efterfølgende være mulighed for at købe Magnus’ bog, og få den signeret af både Magnus og Pia



Hør Magnus Tuse Hansen fortælle om sine udfordringer og bogen 'Sygt Ung' med Pia Norup

"Min bog er til alle patienterne derude - og de pårørende. Det mangler simpelthen. Samtidig er det en hyldest til livet, hvor perspektiv nok er omdrejningspunktet.

Kan man opnå det umulige? Nej. Kan man opnå tæt på det umulige. Ja. Kan man have et godt liv, når man er syg og ung? Fandme ja!"

"Bogen handler om vilkårene ved at være syg og ung på en og samme tid - og vigtigst, deler jeg redskaberne til hvordan jeg kom igennem svære tider."
- Magnus Tuse Hansen.

* Betalingen er bindende og kan ikke byttes til andre ydelser eller events.