Functional Medicine, Health & Yoga Dagsretreat, Samsø, 14. September 2024

Sindet i balance

Pia og Signe tager til Anettes (Yogamo) smukke retreat på Samsø. Her får du mulighed for at give dig selv ro og tid til fordybelse i sundhed. Mød ligesindede, der deler deres erfaringer, og få viden om, hvordan du gennem livsstil kan opretholde en sund og stærk krop – med eller uden en kronisk sygdom. 

Vi glæder os til at tage med dig på din sundhedsrejse.
Du kan også invitere en veninde eller partner med, som ikke nødvendigvis har en sygdom, men som har interesse i sundhed og ønsker at dele rejsen med dig.

Vi tilbringer dagene i de skønneste omgivelser på Samsø Retreat d. 13. september 2024, hvor programmet står på sundhed, med særlig fokus og undervisning inden for Functional Medicine og yoga.

Hvis du har spørgsmål til opholdet eller andre oplysninger, vi skal kende til, er du velkommen til at skrive til os på info@omniaclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system, ved at følge dette link:

https://ezme.io/u/5C/eckk

14. September 2024 kl. 9:30-17:30

Samsø Retreat – Ørnslund 2, 8305 Samsø
Program:

Det siger de tidligere deltagere

"Kombinationen under retreatet, hvor vi blev forkælet med alt lige fra yoga, sund mad, udfoldelse i naturen og generøs undervisning, var fantastisk. Jeg er fyldt med energi og inspiration og også fyldt med livsmod og masser af glæde. Det er simpelthen det bedste, jeg længe har gjort for mig selv. TAK til jer alle!"
"En uforglemmelig oplevelse. Hygge/samvær, masser af brugbare informationer omkring autoimmune sygdomme og det at være/blive kronisk sund. Det hele, sammen med professionel yoga/restorativ yoga, gjorde retreatet fuldendt."
"Utroligt inspirerende! Formidlet af meget kompetente og seje undervisere. En kæmpe sundhedsgave at få med hjem i bagagen. Ideel med kompetente og sociale undervisere en kæmpe sundhedsgave at have med i bagagen. Kan varmt anbefales!"

Denne workshop er for dig, som har lyst til at forkæle dig selv og booste din viden og inspiration til at leve sundt på alle måder i livet, både i forhold til fysisk og mental sundhed. Alle er velkomne, uanset om dette er din første yoga og sundheds-oplevelse eller du er erfaren yogi og vidende om sundhed. Hvis du har deltaget i et af vores tidligere retreats, er det en fantastisk mulighed for et friskt nyt inspirationsboost, og en kendt kærlig hånd til at fastholde de nye gode vaner på din sundhedsrejse og møde teamet og måske dine retreat-venner igen.